LEDSTRUCTURES figuur 3D KUBUS 0,5 x 0,5 x 0,5 meter

1x LEDSTRUCTURES figuur 3D KUBUS 0,5 x 0,5 x 0,5 meter
(12x LED Structures LED strip RGBW 50 cm + toebehoren gemonteerd)

Sku:LISTRIP51050

143,75 ex. btw

Vergelijk

LEDSTRUCTURES figuur 3D KUBUS 0,5 x 0,5 x 0,5 meter
LEDSTRUCTURES figuur 3D KUBUS 0,5 x 0,5 x 0,5 meter bestaat uit 12x LED Structures LED strip RGBW 50 cm + toebehoren gemonteerd en is plug and play ready.
LEDSTRUCTURES figuur 3D KUBUS 0,5 x 0,5 x 0,5 meter heeft 240 dmx kanalen, dus 1 (vrij) dmx universe is nodig.

LED Structure LED PROFILE 50 cm
LED Structures LED strip RGBW 50 cm is een veelzijdig inzetbare led strip van 100 cm met RGBW leds aan te sturen in 10 secties van 10 cm via DMX (20 channel) of in 1 sectie van 50 cm via DMX  (4 channel).
LED Structures LED strip RGBW 50 cm hebben een zeer hoge licht output en zijn eenvoudig in gebruik, door verschillende koppelplaatjes of koppelstukken te gebruiken kan er eenvoudig een stabiele constructie samengesteld worden. Van rechte lijnen tot 3d objecten zoals een kubus of pyramide, het is allemaal mogelijk.
LED Structures LED strip RGBW 50 cm zijn voorzien van een schuifprofiel met een M6 schroefdraad gat voor de eenvoudige montage van (LED Structures) klemmen (half coupler) en beugels.
LED Structures LED strip RGBW 50 cm zijn eenvoudig te voorzien van stroom en dmx signaal; op iedere strip zit aan weerskanten een kort snoertje met een 5-polig DMX connector, door deze met de volgende strip door te lussen / koppelen krijgt de strip automatisch stroom en dmx signaal. Er kunnen maximaal 12 strips van 100 cm of 24 strips 50 cm op 1 voeding / dmx receiver aangesloten worden. Met de speciale (bijgeleverd!) “programmer” unit sluit je de gemaakte led string aan en programmeer je in 1x alle gekoppelde led strips, een verlichte controle sectie van de strip loopt van het begin tot aan het einde van je led string zodat je kunt controleren of je de led strips juist hebt aangesloten.

LET OP! De LED Structures led strips worden via 5-polige dmx aangesloten, gebruik GEEN verloopjes van 3-polig naar 5-polig en andersom vanaf de controller naar de ledstrip en/of verder in de dmx string! Aangezien er ook voeding via deze bekabeling loopt kan dat voor defecte apparatuur zorgen!

 • Stroomverbruik: 7 W per strip op vol vermogen
 • Afmetingen: 500 x 30 mm (LxB) hoogte variabel (afhankelijk keuze cover); 18 mm (FLAT FROST) / 36,5 mm (SQUARE COVER) / 18 mm (FLAT BLACK FROST)
 • Gewicht: 0.5 kg

DRIVER / POWER SUPPLY UNIT
Bij afname van LED Structures LED strips wordt er standaard een driver unit bijgeleverd om de led strips te voorzien van stroom en dmx signaal. De driver unit geeft 24 volt output en verloopt over 5-polige dmx kabel naar de strips. Er kunnen maximaal 20-24 led strips van 50 cm op 1 driver unit aangesloten worden. DMX signaal verloopt (uiteraard) ook over de 5-polige dmx bekabeling.

 • stroomverbruik: 150 W (op vol vermogen)
 • besturingsprotocol: DMX
 • in-/uitgangen DMX: 1x 5-polige female DMX en 1x 5-polige male DMX
 • in-/uitgangen stroom: 1x powercon in en 1x powercon out
 • afmetingen: nog onbekend
 • gewicht: nog onbekend kg

PROGRAMMER UNIT
Bij afname van LED Structures LED strips wordt er standaard een programmer unit bijgeleverd om de led strips te voorzien van een dmx kanaal. Wanneer de led strips aangesloten zijn in een string dan kun je simpel de eerste led strip aansluiten op de programmer en via de programmer in één keer alle strips programmeren. Voor controle zal er een sectie van de led strip oplichten en de hele led strip string aflopen, zo kun je in één keer controleren of de led strip goed zijn aangesloten en juist zijn geprogrammeerd. Hierna ontkoppel je de programmer en sluit je de driver unit aan. Dit neemt ongeveer 5-10 seconden in beslag. De programmer unit is voorzien van een interne accu, zo kun je snel en eenvoudig langs alle led strip strings lopen en ze programmeren, dat scheelt weer (tijdelijke) stroomkabels trekken en bespaart zo een hoop tijd tijdens de bouw en het programmeren.

 • stroomverbruik: 150 W (op vol vermogen)
 • in-/uitgangen DMX: 1x 5-polige female DMX en 1x 5-polige male DMX
 • in-/uitgangen stroom: 1x powercon in en 1x powercon out
 • afmetingen: nog onbekend
 • gewicht: nog onbekend kg

KOPPELSTUKKEN
Bij afname van een aantal LED Structures LED strips wordt er standaard koppel materiaal bijgeleverd, afhankelijk van de wensen en benodigdheden is dit maatwerk per project. Er zijn diverse koppelstukken leverbaar met ieder zijn eigen doel om bepaalde constructies mee te bouwen, van rechte lijnen tot hoeken tot 3d objecten.
De koppelstukken nemen zich eenvoudig in gebruik. De koppelplaatjes zijn glijprofielen en zijn eenvoudig in de led strips te monteren door ze erin te laten glijden, in het koppelplaatje zit een gaatje die precies in een borgpennetje in de led strip vast klikt, hiermee is dan een simpele en toch stevige verbinding gemaakt. Ze zijn ook eenvoudig weer los te klikken met het (bijgeleverd!) demontage ringetje, deze ring kun je om je vinger doen en laten zitten tijdens de demontage, op de ring zit een pinnetje om de borgpen in de led strip naar beneden te duwen en daarmee de verbinding van het koppelplaatje los te maken.

 • rechte koppelplaatjes; voor het creëren van rechte lijnen
 • hoek koppelplaatjes; voor het maken van hoeken (130 graden) of variabele hoeken waar de hoek instelbaar van is
 • 3-, 4- of 6-weg koppelplaatjes; voor het maken van 2d objecten zoals rechthoeken of kruisingen, in combinatie met een los enkel koppelplaatje kun je ook 3d objecten samenstellen
 • 3d connector bal koppelstuk; voor het maken van 3d objecten zoals een kubus of pyramide… bijna alles is mogelijk

 

Gewicht0,5 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “LEDSTRUCTURES figuur 3D KUBUS 0,5 x 0,5 x 0,5 meter” te beoordelen

Back to Top