Vrachtwagen op aanvraag

1 x Transport per vrachtwagen

Sku:21549

0,00 ex. btw

Vergelijk

Indien u een groot volume door ons wilt laten bezorgen en / of ophalen dan is het mogelijk om de vracht per vrachtwagen te laten bezorgen en / of op te halen. De totaal prijs gaat op aanvraag en is afhankelijk van meerdere factoren zoals; aantal km, aantal kub aan vracht, reis- en wachttijd van laden / lossen etc. Neem contact met ons op voor een offerte en / of prijsindicatie.

LET OP !! Wij verzoeken u de bezorgingsvoorwaarden in acht te nemen zodat er bij de bezorging geen problemen ontstaan:

  • De bezorgkosten gelden voor het bezorgen van deur tot deur, dat houd in letterlijk tot de voordeur van het bezorgadres.
  • Bezorging tot binnen het pand is niet standaard inclusief inbegrepen en kan mogelijk additionele kosten aan verbonden zitten, graag vooraf de bezorging in overleg afstemmen.
  • Indien de bezorging tot binnen het pand plaatsvind op een hogere of lagere verdieping is het noodzaak dat vooraf aangegeven wordt of er een (goederen)lift aanwezig is die gebruikt mag worden of dat het over de trap vervoerd dient te worden. Houd hierbij goed rekening met de afmetingen en het gewicht van de goederen, sommige items kunnen een flink formaat en gewicht hebben waardoor het misschien niet mogelijk is om de de goederen op de plaats van bestemming te krijgen.
  • Het opbouwen en afbreken van de apparatuur is niet standaard inclusief inbegrepen en kan mogelijk additionele kosten aan verbonden zitten, graag vooraf de bezorging in overleg afstemmen.
  • De apparatuur dient bij ophalen opgeruimd en ingepakt klaar te staan voor het laden. Indien er een wachttijd is dan bedragen de kosten € 20,- excl. btw per half uur.
Gewicht1 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vrachtwagen op aanvraag” te beoordelen
Back to Top