Transport 95-115 km

1x Transport (afstand tussen de 100 -125 km)

Sku:20922

75,00 ex. btw

Vergelijk

Voor het vervoeren van de gehuurde items past dit niet altijd in uw eigen transportwagen. Voor vracht met een groot volume en gewicht kunnen wij met onze eigen transportwagens naar u toe transporteren. In overeenstemming bepalen we een tijdstip en datum voor wat er bezorgd of opgehaald dient te worden.

U kunt zelf uitrekenen wat de kosten zijn voor het transport. Dit doet u eenvoudig door middel van de afstand te berekenen op www.routenet.nl. U vult dan uw en ons adres (Wilsonweg 26, 2182 LR, Hillegom) in, en de afstand (aantal kilometers) die dan berekend wordt is bepalend voor de kosten. De kosten zijn voor een enkele rit. Wilt u dus dat wij het bezorgen en ophalen dan dient u het bedrag x 2 te doen.

LET OP !! Wij verzoeken u de bezorgingsvoorwaarden in acht te nemen zodat er bij de bezorging geen problemen ontstaan:

  • De bezorgkosten gelden voor het bezorgen van deur tot deur, dat houd in letterlijk tot de voordeur van het bezorgadres.
  • Bezorging tot binnen het pand is niet standaard inclusief inbegrepen en kan mogelijk additionele kosten aan verbonden zitten, graag vooraf de bezorging in overleg afstemmen.
  • Indien de bezorging tot binnen het pand plaatsvind op een hogere of lagere verdieping is het noodzaak dat vooraf aangegeven wordt of er een (goederen)lift aanwezig is die gebruikt mag worden of dat het over de trap vervoerd dient te worden. Houd hierbij goed rekening met de afmetingen en het gewicht van de goederen, sommige items kunnen een flink formaat en gewicht hebben waardoor het misschien niet mogelijk is om de de goederen op de plaats van bestemming te krijgen.
  • Het opbouwen en afbreken van de apparatuur is niet standaard inclusief inbegrepen en kan mogelijk additionele kosten aan verbonden zitten, graag vooraf de bezorging in overleg afstemmen.
  • De apparatuur dient bij ophalen opgeruimd en ingepakt klaar te staan voor het laden. Indien er een wachttijd is dan bedragen de kosten € 20,- excl. btw per half uur.
  • Parkeerkosten zijn niet inbegrepen en worden achteraf op basis van nacalculatie in rekening gebracht.
Gewicht1 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Transport 95-115 km” te beoordelen
Back to Top