MAGICFX Snowbox

1x MAGICFX Snowbox
1x 220v stroomkabel (powerCON TRUE1)

Sku:SPEFSN50050

30,00 ex. btw

Vergelijk

De MAGICFX Snowbox is een stille en kleine, maar toch zeer krachtige sneeuwmachine.
De MAGICFX Snowbox heeft een vermogen van 1500 blaast hij realistische sneeuwvlokken tot wel 7 meter ver weg.
De MAGICFX Snowbox is voorzien van een sterke ventilator en heeft speciale geluidsdemper waardoor de MAGICFX Snowbox uiterst stil is in vergelijking met andere sneeuwmachines en dus extra geschikt voor theater- en tv-producties.
De MAGICFX Snowbox is uitgevoerd met een hoogwaardige pomp die met snelkoppeling eenvoudig en snel aan te sluiten is op de vloeistoftank.
De MAGICFX Snowbox is compact van formaat.
De MAGICFX Snowbox heeft een verbruik van ongeveer 0,2 liter per minuut.
De MAGICFX Snowbox heeft een montagebeugel met een ophanghaak voor montage in truss. De beugel kun je ook gebruiken om de machine op de grond te plaatsen. De hoek van de MAGICFX Snowbox is dan eenvoudig aan te passen via een speciaal systeem aan de beugel.
De MAGICFX Snowbox is tevens uitgevoerd met vier montagegaten aan de onderkant, zodat je hem ook bovenop een truss kunt monteren.

LET OP !! De MAGICFX Snowbox wordt geleverd zonder sneeuwvloeistof, deze dient apart besteld te worden. Alleen de speciale MAGICFX sneeuwvloeistof kan / mag gebruikt worden, bij retourneren wordt direct bij controle duidelijk of de correcte sneeuwvloeistof gebruikt is. Alternatieve sneeuwvloeistof kan mogelijk directe schade toebrengen aan het apparaat.

Gewicht10 kg
Aansluitingen

PowerCON TRUE1 (input)

Aansturing

Manual

Afmetingen

395 x 303 x 220 (mm)

IP Rating

IP20

Kleuren

Zwart

Stroomverbruik

1500 WATT

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “MAGICFX Snowbox” te beoordelen
Back to Top