MAGICFX Handheld Cannon (50 cm) Confetti Rectangles 55x17mm Paper Tissue Dark Blue

1x MAGICFX Handheld Cannon (50 cm) Confetti Rectangles 55x17mm Paper Tissue Dark Blue

Sku:HH50CONFPAP50400

4,95 ex. btw

Vergelijk

MAGICFX Handheld Cannon (50 cm) Confetti Rectangles 55x17mm Paper Tissue Dark Blue is een special fx kanon die met de hand éénmalig afgevuurd kan worden.
MAGICFX Handheld Cannon (50 cm) Confetti Rectangles 55x17mm Paper Tissue Dark Blue kan tot zo’n 6 meter ver schieten.
MAGICFX Handheld Cannon (50 cm) Confetti Rectangles 55x17mm Paper Tissue Dark Blue is gevuld met rechthoekige confetti snippers van 55×17 mm in de kleur Dark Blue.
MAGICFX Confetti Rectangle 55x17mm confetti snippers zijn gemakkelijk weer op te ruimen nadat ze afgeschoten zijn, dit komt mede door de grootte van de snippers en ze geven niet af als ze nat zijn geweest, verder zijn ze brandveilig volgens de DIN4102-1 CLASS B1 CERTIFIED norm.

LET OP!!  Het is niet mogelijk om MAGICFX Handheld Cannons elektrisch af te schieten, daar zijn de Electronic Cannons voor bedoeld, als je wel handmatig elektronisch wil schieten dan is de MAGICFX Confettigun of DJ Shotgun daarvoor geschikt.

TIP !! Voor een custom kleuren samenstelling zijn er MAGICFX Handheld of Electric Cannon (empty), waar de kleuren en inhoud naar uw wensen zijn samen te stellen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

GEBRUIKSAANWIJZING:
Volg de gebruiksaanwijzingen die op de MAGICFX Handheld Cannon staan op! Richt de MAGICFX Handheld Cannon met output kant van je af en houd de buis stevig vast, draai aan de onderkant en de MAGICFX Handheld Cannon zal gelijk afvuren.

LET OP!!
De MAGICFX Electric Cannon staat onder druk en schiet met forse kracht dus let er op dat je het kanon niet richt op mensen of objecten, het zal niet de eerste keer zijn dat iemand (per ongeluk) geraakt wordt door confetti in zijn ogen of dat de hanglampen van het plafond kapot geschoten worden.

Gewicht 1 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “MAGICFX Handheld Cannon (50 cm) Confetti Rectangles 55x17mm Paper Tissue Dark Blue” te beoordelen
Back to Top