MAGICFX Electric Cannon (50 cm) EMPTY

1x MAGICFX Electric Cannon (50 cm) EMPTY

Sku:EL50EMPTY50000

4,35 ex. btw

Vergelijk

MAGICFX Electric Cannon (50 cm) EMPTY is een special fx kanon die elektrisch éénmalig afgevuurd kan worden met een daarvoor geschikt elektronisch afvuurmechanisme zoals de MAGICFX EFFECTIVATOR 1, MAGICFX EFFECTIVATOR 4 of de MAGICFX COMM4ANDER in combinatie met een kanon afvuurmechanisme zoals de MAGICFX Powershot kanon 1, MAGICFX Powershot kanon 2, MAGICFX Confettigun of een MAGICFX DJ Shotgun.
.
MAGICFX Electric Cannon (50 cm) EMPTY kan tot zo’n 6 meter ver schieten.
MAGICFX Electric Cannon (50 cm) EMPTY is een kanon zonder vulling! Het is mogelijk om de inhoud van de MAGICFX Electric Cannon (50 cm) EMPTY zelf samen te stellen, met bijvoorbeeld een custom kleuren samenstelling of verschillende soorten confetti. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

MAGICFX confetti snippers zijn gemakkelijk weer op te ruimen nadat ze afgeschoten zijn, dit komt mede door de grootte van de snippers en ze geven niet af als ze nat zijn geweest, verder zijn ze brandveilig volgens de DIN4102-1 CLASS B1 CERTIFIED norm.

GEBRUIKSAANWIJZING:
De MAGICFX Electric Cannon steek je eenvoudig in een MAGICFX Powershot kanon 1, MAGICFX Powershot kanon 2, MAGICFX Confettigun of een MAGICFX DJ Shotgun.
Zet de MAGICFX Electric Cannon klem door middel van de schroef aan te draaien.
Steek de stekker van de MAGICFX Electric Cannon in het contact van de MAGICFX Powershot kanon 1, MAGICFX Powershot kanon 2, MAGICFX Confettigun of een MAGICFX DJ Shotgun. (in verband met de veiligheid bij voorkeur de MAGICFX Electric Cannon pas in het contact insteken vlak voor het afvuren in het geval dat de MAGICFX Electric Cannon vlakbij het publiek staat.)
– Indien je een MAGICFX Confettigun of een MAGICFX DJ Shotgun hebt zet je de powerswitch aan en het apparaat is klaar om afgeschoten te worden.
– Indien je een MAGICFX Powershot kanon 1 of MAGICFX Powershot kanon 2 hebt sluit je deze aan op een MAGICFX EFFECTIVATOR 1, MAGICFX EFFECTIVATOR 4 of de MAGICFX COMM4ANDER, hierna staat het apparaat klaar om afgeschoten te worden.

LET OP!!
De MAGICFX Electric Cannon staat onder druk en schiet met forse kracht dus let er op dat je het kanon niet richt op mensen of objecten, het zal niet de eerste keer zijn dat iemand (per ongeluk) geraakt wordt door confetti in zijn ogen of dat de hanglampen van het plafond kapot geschoten worden.

Gewicht1 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “MAGICFX Electric Cannon (50 cm) EMPTY” te beoordelen
Back to Top