MAGICFX Confetti Rectangle 55x17mm Metallic PVC Multicolour (1 kg)

1x MAGICFX Confetti Rectangle 55x17mm Metallic PVC Multicolour (1 kg)

Sku:CONFMET50500

14,95 ex. btw

Vergelijk

MAGICFX Confetti Rectangle 55x17mm Metallic PVC Multicolour zijn rechthoekige confetti snippers van 55×17 mm los in zak van 1 kg.
MAGICFX Confetti Rectangle 55x17mm Metallic PVC Multicolour zijn geschikt om afgeschoten te worden in bijvoorbeeld een stadium of festival door een MAGICFX Stadium Shot kanon of de MAGICFX Stadiumblaster kanon.
MAGICFX Confetti Rectangle 55x17mm Metallic PVC Multicolour zijn ook geschikt om afgeschoten te worden in binnen locaties, hiervoor is de MAGICFX Powershot in combinatie met een “custom” gevulde MAGICFX Electric cannon (empty), waar de kleuren en inhoud naar uw wensen zijn samen te stellen.
MAGICFX Confetti Rectangle 55x17mm Metallic PVC Multicolour zijn ook geschikt om afgeschoten te worden door een MAGICFX Handheld cannon (empty), waar de kleuren en inhoud naar uw wensen zijn samen te stellen.
MAGICFX Confetti Rectangle 55x17mm Metallic PVC Multicolour is ook nog geschikt om de confetti snippers met de hand te gooien, erg sfeervol voor bij een bruiloft of opening.
MAGICFX Confetti Rectangle 55x17mm confetti snippers zijn gemakkelijk weer op te ruimen nadat ze afgeschoten zijn, dit komt mede door de grootte van de snippers en ze geven niet af als ze nat zijn geweest, verder zijn ze brandveilig volgens de DIN4102-1 CLASS B1 CERTIFIED norm.

 

Gewicht1 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “MAGICFX Confetti Rectangle 55x17mm Metallic PVC Multicolour (1 kg)” te beoordelen
Back to Top