MAGICFX Swirl fan

1x MAGICFX Swirl Fan
1x 220v stroomkabel (euro)
2x ophanghaak (quicktrigger)

Sku:SPEFCOSH50300

35,00 ex. btw

Vergelijk

MAGICFX Swirl Fan is een confetti machine die confetti snippers kan laten regenen; door het confetti reservoir met confetti snippers te vullen worden de snippers door de ventilator gelijkmatig verspreid. Voor het beste effect dient de MAGICFX Swirl Fan op hoogte in truss gehangen te worden.
MAGICFX Swirl Fan wordt bestuurd door stroom op het apparaat te zetten (stekker in stopcontact insteken), in combinatie met een dimmer is het mogelijk om de MAGICFX Swirl Fan via DMX te bedienen of via de FX Controllers van MAGICFX: MAGICFX EFFECTIVATOR 1, MAGICFX EFFECTIVATOR 4 of de MAGICFX COMM4ANDER.
MAGICFX Swirl Fan kan gevuld worden met maximaal 1 kg MAGICFX Confetti Paper Tissue Rectangles 55×17 mm of 2 kg MAGICFX Confetti Metallic PVC.
MAGICFX Swirl Fan kan 1-2 minuten op volle snelheid van de ventilator werken, door de snelheid van de ventilator te beperken of te variëren kan de output van de confetti gereguleerd worden en daarmee de tijdsduur verlengd worden.
MAGICFX Swirl Fan heeft een zeer stille ventilator en is geschikt voor gebruik in theater en tv opnames.
MAGICFX Swirl Fan wordt geleverd met ophanghaken voor montage in truss.

LET OP !!
MAGICFX Swirl Fan wordt geleverd zonder MAGICFX Confetti vullling, de MAGICFX Confetti vullingen kunnen additioneel besteld worden, er is een ruime keuze beschikbaar in het Confetti vullingen gedeelte.
MAGICFX confetti snippers zijn gemakkelijk weer op te ruimen nadat ze afgeschoten zijn, dit komt mede door de grootte van de snippers en ze geven niet af als ze nat zijn geweest, verder zijn ze brandveilig volgens de DIN4102-1 CLASS B1 CERTIFIED norm.

TIP !! Voor een custom kleuren samenstelling zijn er MAGICFX Confetti vullingen beschikbaar, waar de kleuren en inhoud naar uw wensen zijn samen te stellen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Gewicht12 kg
Aansturing

Manual

IP Rating

IP20

Stroomverbruik

240 WATT

Afmetingen

500 mm (doorsnede) x 375 mm (hoogte)

Aansluitingen

IEC C16

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “MAGICFX Swirl fan” te beoordelen
Back to Top