MAGICFX Stadiumshot II

1x MAGICFX Stadiumshot II
1x MAGICFX Stadiumshot II Shotpipe
1x 220v stroomkabel (powerCON TRUE1)
1x luchtcompressor 8 L / 8 bar
1x luchtslang 5 meter
1x MAGICFX raincover

Sku:SPEFCOSH50200

100,00 ex. btw

Vergelijk

MAGICFX Stadiumshot II is een professionele confetti- en streamers shooter die een grote hoeveelheid confetti of streamers de lucht in schiet met een luchtdruk van 8 Bar.
MAGICFX Stadiumshot II wordt geleverd met een luchtcompressor van 8 liter / 8 bar.
MAGICFX Stadiumshot II heeft een maximaal bereik van 50 meter en is geschikt voor zowel in- als outdoor gebruik, zoals festivals, clubs of voetbalwedstrijden etc.
MAGICFX Stadiumshot II kan tot maximaal 3 kg confetti, streamers of custom vulling in de gewenste kleuren per shot afgeschoten worden.
MAGICFX Stadiumshot II wordt bediend via DMX of met een FX Controller: MAGICFX EFFECTIVATOR 1, MAGICFX EFFECTIVATOR 4 of de MAGICFX COMM4ANDER.
MAGICFX Stadiumshot II wordt geleverd met een bijpassende MAGICFX Raincover waardoor de MAGICFX Stadiumshot II een regenbuitje of plens bier moet kunnen weerstaan.
MAGICFX Stadiumshot II zit in een flightcase gemonteerd, de klep van de flightcase kan tevens als ophoog blok dienen, door de wielen in de uitsparingen van klep te rollen en het geheel met een spanband extra te fixeren staat de MAGICFX Stadiumshot II goed stevig en wat hoger van de grond.

LET OP !!
MAGICFX Stadiumshot II wordt geleverd zonder MAGICFX Confetti vullling, de MAGICFX Confetti vullingen kunnen additioneel besteld worden, er is een ruime keuze beschikbaar in het Confetti vullingen gedeelte.
MAGICFX confetti snippers zijn gemakkelijk weer op te ruimen nadat ze afgeschoten zijn, dit komt mede door de grootte van de snippers en ze geven niet af als ze nat zijn geweest, verder zijn ze brandveilig volgens de DIN4102-1 CLASS B1 CERTIFIED norm.

TIP !! Voor een custom kleuren samenstelling zijn er MAGICFX Confetti vullingen beschikbaar, waar de kleuren en inhoud naar uw wensen zijn samen te stellen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Gewicht110 kg
Aansluitingen

PowerCON TRUE1 (input), PowerCON TRUE1 (output)

Aansturing

Manual

Afmetingen

800 x 600 x 855 (mm)

IP Rating

IP20

Stroomverbruik

20 WATT

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “MAGICFX Stadiumshot II” te beoordelen
Back to Top