MAGICFX Stadiumblower

1x MAGICFX Stadiumblower
1x 220v stroomkabel (powerCON TRUE1)
1x verloopkabel DMX 5-polig Male -> DMX 3-polig Female
1x verloopkabel DMX 5-polig Female -> DMX 3-polig Male

Sku:SPEFCOSH50060

225,00 ex. btw

Vergelijk

MAGICFX Stadiumblower is een professionele confetti shooter die een grote hoeveelheid confetti de lucht in blaast door middel van een sterke en stille (ingebouwde) ventilator.
MAGICFX Stadiumblower heeft een maximaal bereik van zo’n 15 meter en is geschikt voor zowel in- als outdoor gebruik, zoals festivals, clubs of voetbalwedstrijden etc.
MAGICFX Stadiumblower kant tot maximaal 45 graden gekanteld worden.
MAGICFX Stadiumblower kan tot maximaal 2x 2 kg confetti vulling bevatten en daarmee tot zo’n 10 minuten effect creëren. Er zijn 2 compartimenten voor confetti vulling, bij gebruik van papier confetti mag er per compartiment maximaal 2 kg papier confetti in, LET OP! indien je metallic confetti gebruikt mag er per compartiment maximaal 1 kg metallic confetti vulling in.

TIP! Ieder compartiment is met zijn eigen kleurensamenstelling te vullen, zo kun je dus 2x kleuren types van de 2 compartimenten door elkaar heen tegelijkertijd gebruiken of 1 kleur type om en om. Dus 2 confettikamers voor 2 soorten confetti, apart of tegelijkertijd te gebruiken!

MAGICFX Stadiumblower wordt bediend via DMX of manueel (instelbaar via menu).
MAGICFX Stadiumblower zit in een flightcase gemonteerd, de klep van de flightcase kan tevens als ophoog blok dienen, door de wielen in de uitsparingen van klep te rollen en het geheel met een spanband extra te fixeren staat de MAGICFX Stadiumblower goed stevig en wat hoger van de grond.

LET OP !!
MAGICFX Stadiumblower wordt geleverd zonder MAGICFX Confetti vullling, de MAGICFX Confetti vullingen kunnen additioneel besteld worden, er is een ruime keuze beschikbaar in het Confetti vullingen gedeelte.
MAGICFX confetti snippers zijn gemakkelijk weer op te ruimen nadat ze afgeschoten zijn, dit komt mede door de grootte van de snippers en ze geven niet af als ze nat zijn geweest, verder zijn ze brandveilig volgens de DIN4102-1 CLASS B1 CERTIFIED norm.

TIP !! Voor een custom kleuren samenstelling zijn er MAGICFX Confetti vullingen beschikbaar, waar de kleuren en inhoud naar uw wensen zijn samen te stellen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Gewicht104 kg
Aansluitingen

DMX 5-polig (input), DMX 5-polig (output), PowerCON TRUE1 (input), PowerCON TRUE1 (output)

Aansturing

DMX, Manual, RDM

Afmetingen

80 x 600 x 1315 mm

DMX kanalen

3

IP Rating

IP20

Stroomverbruik

1400 WATT

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “MAGICFX Stadiumblower” te beoordelen
Back to Top