MAGICFX Stadiumblaster

1x MAGICFX Stadiumblaster
1x MAGICFX Stadiumblaster trechter
1x 220v stroomkabel (powerCON TRUE1)
1x verloopkabel DMX 5-polig Male -> DMX 3-polig Female
1x verloopkabel DMX 5-polig Female -> DMX 3-polig Male
1x MAGICFX CO2 bottle to hose connector

Sku:SPEFCOSH50100

175,00 ex. btw

Vergelijk

MAGICFX Stadiumblaster is een professionele confetti shooter die een grote hoeveelheid confetti de lucht in schiet met behulp van CO2 gas (dus geen luchtcompressor!).
MAGICFX Stadiumblaster heeft een maximaal bereik van zo’n 20 meter en is geschikt voor zowel in- als outdoor gebruik, zoals festivals, clubs of voetbalwedstrijden etc.
MAGICFX Stadiumblaster kan tot maximaal 10 kg confetti, streamers of custom vulling in de gewenste kleuren per shot afgeschoten worden.
MAGICFX Stadiumblaster wordt bediend via DMX, manueel (door middel van een hendel kan de luchtdruk geregeld worden) of met een FX Controller: MAGICFX EFFECTIVATOR 1, MAGICFX EFFECTIVATOR 4 of de MAGICFX COMM4ANDER.
MAGICFX Stadiumblaster zit in een flightcase gemonteerd, de klep van de flightcase kan tevens als ophoog blok dienen, door de wielen in de uitsparingen van klep te rollen en het geheel met een spanband extra te fixeren staat de MAGICFX Stadiumblaster goed stevig en wat hoger van de grond.

LET OP !!
MAGICFX Stadiumshot II wordt geleverd zonder MAGICFX Confetti vullling, de MAGICFX Confetti vullingen kunnen additioneel besteld worden, er is een ruime keuze beschikbaar in het Confetti vullingen gedeelte.
MAGICFX Stadiumblaster wordt geleverd zonder CO2 gasfles, de CO2 gasflessen zijn additioneel te bestellen..
MAGICFX confetti snippers zijn gemakkelijk weer op te ruimen nadat ze afgeschoten zijn, dit komt mede door de grootte van de snippers en ze geven niet af als ze nat zijn geweest, verder zijn ze brandveilig volgens de DIN4102-1 CLASS B1 CERTIFIED norm.

TIP !! Voor een custom kleuren samenstelling zijn er MAGICFX Confetti vullingen beschikbaar, waar de kleuren en inhoud naar uw wensen zijn samen te stellen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Gewicht82 kg
Aansluitingen

DMX 5-polig (input), DMX 5-polig (output), PowerCON TRUE1 (input), PowerCON TRUE1 (output)

Aansturing

DMX, Manual, RDM

Afmetingen

790 x 600 x 1095 (mm)

DMX kanalen

2

IP Rating

IP20

Stroomverbruik

20 WATT

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “MAGICFX Stadiumblaster” te beoordelen
Back to Top