MAGICFX Power Shot 1

1x MAGICFX Power Shot 1
1x MAGICFX Baseplate (300 x 300 mm) zwart
1x 220v stroomkabel (powercon)
1x spanband
2x bout (M10 x 20) + moer (M10)

Sku:SPEFCOSH50000

15,00 ex. btw

Vergelijk

MAGICFX Powershot 1 is een afvuurmechanisme om (vooraf gevulde) elektrische kanonnen met confetti of streamers (voor eenmalig gebruik) af te vuren.
MAGICFX Powershot 1 kan bediend worden in combinatie met een FX controller: MAGICFX EFFECTIVATOR 1, MAGICFX EFFECTIVATOR 4 of de MAGICFX COMM4ANDER.
MAGICFX Powershot 1 is eenvoudig in gebruik; een MAGICFX Electric Cannon in de houder insteken en de borgschroef vastschroeven, stekker insteken van de MAGICFX Electric Cannon in de MAGICFX Powershot 1 en het apparaat staat nu klaar om afgevuurd te worden. Door stroom op de MAGICFX Powershot 1 te zetten (stekker in stopcontact of bij voorkeur via een FX controller) wordt de MAGICFX Electric Cannon afgevuurd en de confetti de lucht ingeschoten.
MAGICFX Powershot 1 heeft een verstelbare houder zodat de richting van de MAGICFX Electric Cannon bepaald kan worden.
MAGICFX Powershot 1 wordt geleverd met een MAGICFX Baseplate waar de MAGICFX Powershot 1 stevig op bevestigd kan worden en op zijn plek blijft staan tijdens het afvuren.
MAGICFX Powershot 1 wordt geleverd met een spanband om de MAGICFX Baseplate extra te fixeren in omgevingen waar dat nodig is, denk aan een DJ booth waar ook dansers op staan of wanneer er veel subwoofers gebruikt worden waardoor er veel trillingen zijn.

LET OP !!
MAGICFX Powershot 1 wordt geleverd zonder MAGICFX Electric Cannon, de MAGICFX Electric Cannons kunnen additioneel besteld worden, er is een ruime keuze beschikbaar in het Electric Cannons gedeelte.
Afhankelijk van de gebruikte type MAGICFX Electric Cannon (28, 50 of 80 cm) kan er respectievelijk van zo’n 6 tot maximaal 12 meter ver schieten.
MAGICFX confetti snippers zijn gemakkelijk weer op te ruimen nadat ze afgeschoten zijn, dit komt mede door de grootte van de snippers en ze geven niet af als ze nat zijn geweest, verder zijn ze brandveilig volgens de DIN4102-1 CLASS B1 CERTIFIED norm.

LET OP !!  Het is niet mogelijk om MAGICFX Electric Cannons met de hand af te schieten, daar zijn de Handheld Cannons voor bedoeld, als je wel handmatig elektronisch wil schieten dan is de MAGICFX Confettigun of DJ Shotgun daarvoor geschikt.

TIP !! Voor een custom kleuren samenstelling zijn er MAGICFX Handheld cannon (empty), waar de kleuren en inhoud naar uw wensen zijn samen te stellen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

GEBRUIKSAANWIJZING:
De MAGICFX Electric Cannon steek je eenvoudig in een MAGICFX Powershot kanon 1, MAGICFX Powershot kanon 2, MAGICFX Confettigun of een MAGICFX DJ Shotgun.
Zet de MAGICFX Electric Cannon klem door middel van de schroef aan te draaien.
Steek de stekker van de MAGICFX Electric Cannon in het contact van de MAGICFX Powershot kanon 1, MAGICFX Powershot kanon 2, MAGICFX Confettigun of een MAGICFX DJ Shotgun. (in verband met de veiligheid bij voorkeur de MAGICFX Electric Cannon pas in het contact insteken vlak voor het afvuren in het geval dat de MAGICFX Electric Cannon vlakbij het publiek staat.)
– Indien je een MAGICFX Confettigun of een MAGICFX DJ Shotgun hebt zet je de powerswitch aan en het apparaat is klaar om afgeschoten te worden.
– Indien je een MAGICFX Powershot kanon 1 of MAGICFX Powershot kanon 2 hebt sluit je deze aan op een MAGICFX EFFECTIVATOR 1, MAGICFX EFFECTIVATOR 4 of de MAGICFX COMM4ANDER, hierna staat het apparaat klaar om afgeschoten te worden.

LET OP!! De MAGICFX Electric Cannon staat onder druk en schiet met forse kracht dus let er op dat je het kanon niet richt op mensen of objecten, het zal niet de eerste keer zijn dat iemand (per ongeluk) geraakt wordt door confetti in zijn ogen of dat de hanglampen van het plafond kapot geschoten worden.

Gewicht2 kg
Aansluitingen

Powercon (input), Powercon (output)

Aansturing

Manual

Afmetingen

150 x 145 x 160 (mm)

IP Rating

IP20

Stroomverbruik

100 WATT

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “MAGICFX Power Shot 1” te beoordelen
Back to Top