Sennheiser MD 421 II microfoon (bedraad)

1x Sennheiser MD421 II microfoon (bedraad)
1x microfoonklem

Sku:GEMICIN51500

10,00 ex. btw

Vergelijk

Sennheiser MD421 II dynamische zang- en instrumentmicrofoon

Als er één Sennheiser microfoon bekend is, dan is het de MD 421 microfoon wel! De microfoons uit de MD-serie hebben een robuuste behuizing en een fraai vintage design. Niet alleen het uiterlijk van de microfoon is belangrijk, de klank eveneens. Deze dynamische microfoon heeft een cardioide opnamepatroon en is geschikt voor zowel vocalen als instrumenten.

Optimaal geluid
De Sennheiser MD 421 II is uitgevoerd met een bass roll-off schakelaar met vijf standen. Hiermee past u de microfoon eenvoudig aan op het rumoer in uw omgeving. De microfoon is verder zo gebouwd dat deze ongevoelig is voor handling noise, het ongewenste bijgeluid dat ontstaat wanneer u een kabel of microfoon verplaatst of beetpakt. Een ingebouwd popfilter voorkomt vervelende wind en pop geluiden, waardoor de microfoon een heldere en duidelijke geluidsreproductie weergeeft.

De microfoon heeft een volle, dynamische en open klank. Het cardioïde opnamepatroon helpt bij het tegengaan van feedback, zodat u hier niet snel last van zult hebben! De frequentierespons loopt vrij lineair van 30 Hz tot 17 kHz. De hoge frequenties zijn licht geboost, wat de verstaanbaarheid ten goede komt. De MD 421 II is een graag geziene gast bij instrumentopnames, maar ook bij presentatoren en zangers valt deze microfoon in de smaak!

Gewicht1 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Sennheiser MD 421 II microfoon (bedraad)” te beoordelen
Back to Top