Mackie 1604 VLZ4 mengtafel

1x Mackie 1604 VLZ4 mengtafel
1x audiokabel 2x jack 6.3 mm -> 2x XLR male
1x 220v stroomkabel (euro)

Sku:GEMI51000

35,00 ex. btw

Vergelijk

Mackie 1604VLZ4 mixer

Algemeen
De Mackie 1604 is een mixer uit de VLZ4-serie, met sterke features die zowel live als in de studio tot veel gebruiksgemak leiden. Daarbij heeft Mackie gezorgd voor een low-noise product, waardoor het eindsignaal loepzuiver en vrij van ruis is. De 1604VLZ4 biedt maar liefst 16 monokanalen, die elk voorzien zijn van een degelijke channelstrip. Zo zien we een 3-bands equalizer met sweepable mid-frequentie, gainregeling, 75 Hz low-cut en diverse Aux-regelaars.

Onyx-preamps

Een sterke troef is de Onyx microfoonvoorversterker, die Mackie 16-voudig heeft ingebouwd. Deze levert een groot dynamisch bereik met een zeer geringe harmonische vervorming. Welke microfoon u ook aansluit, dankzij deze Onyx-componenten blijft het klankkarakter en de dynamiek behouden voor de main-mix. Dankzij de equalizer en low-cut per kanaal is per microfoon of instrument de juiste klank in te stellen. Uiteraard is fantoomvoeding aanwezig, voor gebruik van condensatormicrofoons.

Aansluitmogelijkheden

Bij de 1604VLZ4 bevinden alle aansluitingen zich aan de achterzijde. Zowel XLR- als jack-ingangen zijn per kanaal beschikbaar, alsmede een TRS-insert per kanaal, voor uitgebreide effectmogelijkheden. Tape in- en -uitgangen zijn (zoals gebruikelijk) in RCA-formaat. De main-out is in 6.3 mm jack-formaat, wat ook geldt voor de Control Room- en subgroep-uitgangen. Dankzij het gebruiksgemak en de sterke constructie is de 1604VLZ4 een ijzersterke bandmixer, die zowel in (radio-)studio’s als op podia een betrouwbare en efficiënte component is.

Gewicht4 kg
IP Rating

IP20

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Mackie 1604 VLZ4 mengtafel” te beoordelen
Back to Top