Pioneer DJM-V10

1x Pioneer DJM-V10 mengpaneel
1x 220v stroomkabel (euro)

Sku:GEMIDJ50350

110,00 ex. btw

Vergelijk

De Pioneer DJM-V10 DJ-mixer geeft DJ’s ongekende mogelijkheden om met hun sound en mixes te werken. Studio-kwaliteit 64-bit processing en 32 bit high quality A/D en D/A converters leveren topkwaliteit. De zes kanalen van de DJM-V10 geven je een goede basis om naar wens te layeren. Het feit dat deze mixer een hele nieuwe 4-bands EQ heeft en een touch screen waarmee je de effecten op deze kanalen tot in het detail kunt bewerken, spreekt boekdelen. “Craft your sound” is het motto.

Pioneer DJM-V10: de sound sculpturer

Het audio-karakter  van de DJM-V10  is warm en heeft veel presence. Pioneer heeft niet voor niets  al een sterke naam op dit gebied. Ook qua on board effecten op DJ-mixers hebben ze de standaard bepaald, en zo al vaker voor DJ’s het werk een stuk interessanter gemaakt. Met de DJM-V10 wordt deze lijn opnieuw doorgezet. Je wilt je publiek een set voorschotelen die uniek is. Uniek omdat je de kans krijgt verschillende lagen muziek op van allerlei manieren te bewerken, en ze zo met elkaar te laten werken. En uniek ook omdat de mixer deze opties allemaal perfect toegankelijk aanbied op het oppervlak van de mixer. Zo kun je dus  meer dan ooit op gevoel de soundscape en dynamiek maken waar het moment om vraagt.

Meer opties, beter toegankelijk

Op alle kanalen kun je de filter en de Beat FX  èn een compressor loslaten. Met die compresser kun je tracks die wat zachter zijn geproduceerd precies dat duwtje geven dat ze nodig hebben om mee te kunnen komen met je andere tracks. En de effecten van de Beat FX zijn op de DJM-V10 dus in te stellen met het daarvoor aanwezige touch screen. Hiermee gaat een wereld aan direct toegankelijke mogelijkheden voor je open. Het gaat om jouw creativiteit. Nieuw voor de Beat FX van Pioneer is ook het ‘Shimmer’-effect. Dit voegt helderheid toe aan het oorspronkelijke geluid.

Nog meer opties om sound te maken?

En dan is er de uitgebreide send/return sectie. Het is een understatement om de aansluitmogelijkheden op de achterkant van de DJM-V10 ‘riant’ te noemen. Ook qua send/return opties is hij goed bedeeld.  Je hebt twee stereo sends en returns, en zo kun je de tracks door bijvoorbeeld je gitaarpedalen, filters of multi-effect processor halen en weer terug je mix in sturen. De DJM-V10 heeft voor deze sectie zelf ook nog een set interne effecten ontwikkeld die je hier aan toe kunt wijzen. Op de master is er dan ook nog de Isolator: geen subtiele EQ, maar ingrijpen voor het grote effect en heel direct communiceren met je publiek.
De Pioneer DJM-V10 heeft zowel USB- als Midi-connectiviteit en zo heb je alles bij elkaar een krachtige mixer van hoge kwaliteit in handen, om muzikale ideeën en sound  te creëren die mensen echt alleen van jou, en op dat moment, kunnen horen.

Productspecificaties

Duurzaamheid productniet gespecificeerd
Aantal lijnkanalen6
Audio over USB2-kanaals
Formaat DJ Mixerafwijkend
OutputsRCA (tulp), XLR
Effectenja
Microfooningangja
MIDI I/Oin, out
EQ kill-functieja
Booth outputja
Kleurzwart
Type hoofdtelefoonaansluiting6.3 mm jack
Master-kanaal 1draaiknop
Master-kanaal 2niet van toepassing
Crossfader-curve instelbaarja
EQ lijnkanalen4-bands
Faderstart-ondersteuningja
Rec/booth-outputbooth-output
Type microfoonaansluiting6.3 mm jack
Positie microfoonaansluitingachter
Positie hoofdtelefoonaansluitingboven
Rackmount-kit beschikbaarnee
Crossfader-toewijzingja

Gewicht en afmetingen inclusief verpakking

Gewicht (incl. verpakking):15,0 kg
Gewicht15 kg
IP Rating

IP20

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Pioneer DJM-V10” te beoordelen
Back to Top