TV statief tot 90 inch TV (max. 85 kg)

1x TV stand down
1x TV stand up
1x TV stand baseplate
1x TV stand TV adapter

Sku:BETV51000

50,00 ex. btw

Vergelijk

TV statief tot 90 inch TV (max. 85 kg) is een professioneel en modern ogend TV statief van aluminium die TV schermen kan dragen tot een maximale grootte van 90 inch en met een maximaal gewicht van 85 kg.

TV statief tot 90 inch TV (max. 85 kg) wordt geleverd met een een TV adapter voorzien van speciale quick mount waardoor TV schermen (met bijbehorende quick mount!) eenvoudig en snel in de TV adapter is te schuiven, op de TV adapter zit een extra borging voor de veiligheid zodat de TV niet zomaar van de adapter verwijderd kan worden. De TV adapter is handmatig op de gewenste hoogte op het statief in te stellen.

LET OP !! De TV statieven worden geleverd in flightcases met een grote afmeting en gewicht en een geschikte transportwagen met voldoende ruimte is noodzakelijk. De TV’s  statieven dienen niet zonder flightcase vervoerd worden in verband met het risico op schade tijdens transport.

LET OP !! Indien het TV statief zonder TV afgenomen wordt let dan op dat de TV schermen de juiste quick mount bevestiging heeft anders past het TV scherm niet in de TV adapter! Neem contact met ons op voor advies en een maatoplossing.

Gewicht50,5 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “TV statief tot 90 inch TV (max. 85 kg)” te beoordelen
Back to Top