Elgato Streamdeck XL

1x Elgato Streamdeck XL
1x Magnetische steun
1x USB kabel (USB-C -> USB-A)

Sku:BEVIRA50500

20,00 ex. btw

Vergelijk

Stream Deck XL geeft je talloze creatieve mogelijkheden voor geavanceerde liveproducties.
Elgato Streamdeck XL heeft een groot raster van 8×4 met 32 LCD-toetsen, elk met een heldere resolutie en vloeiende weergave.
Elgato Streamdeck XL toetsen zijn eenvoudig aan te passen met statische of dynamische pictogrammen, enkele voorbeelden hoe je de toetsen zou kunnen inrichten:

Begin met streamen. Pas audio-instellingen aan en demp je microfoon. Regel de belichting. Wissel van camera. Voeg elementen onderaan het scherm toe. Wijzig de scène. Activeer het scherm voor onderbrekingen. Geef video’s, afbeeldingen of GIF’s weer en speel soundbites af. En eindig je sessie met je persoonlijke outro.

 

Elgato Streamdeck XL is populair in gebruik voor diverse toepassingen zoals:
Elgato Game Capture, OBS, Streamlabs, Twitch, YouTube, Twitter en vele andere.
Stream Deck XL integreert je tools en detecteert automatisch je scènes, media en audiobronnen. Zo kun je streams snel en eenvoudig orkestreren en je sociale netwerken op het perfecte moment inzetten.

Dankzij de sneltoetsen zijn toetscombinaties verleden tijd. Nu kun je apps, websites, mappen en vooraf gemaakte sjablonen openen of zelfs videobewerkingen, grafische ontwerpen of audioproducties stroomlijnen zonder er bij stil te staan. En dat allemaal omdat jij precies weet waar je macro’s zich bevinden, en ze zagen er nog nooit zo goed uit.

Stream Deck XL personaliseren is een fluitje van een cent. Sleep gewoon acties naar toetsen en wijs kant-en-klare pictogrammen toe of gebruik je eigen pictogrammen. Heb je niet voldoende met 32 toetsen? Zet dan toetsen om naar mappen en sla zoveel acties op als je wilt.

Maak eenvoudig je eigen symbolen met Key Creator.

Het ene moment ben je live en het andere ben je bezig met het bewerken van een clip, een promo aan het opnemen of je kanaal aan het promoten. Maak zoveel Slimme profielen als je wilt die verschillende toetslay-outs voor verschillende taken hebben en wissel van profiel naargelang je workflow vordert. Of stel Stream Deck XL zo in dat de toetslay-outs automatisch worden aangepast voor jou.

Aanbevolen: Premiere Pro pictogrammenpakket door  SideshowFX.net

SYSTEEMVEREISTEN TECHNISCHE SPECIFICATIES
Mac 10.14 of hoger
Windows 10 (64-bits)

 

Gewicht0,410 kg
IP Rating

IP20

Afmetingen

182 x 112 x 34 (mm)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Elgato Streamdeck XL” te beoordelen
Back to Top