Wilt u een spectaculair en professioneel licht design voor uw evenement laten ontwerpen? Wilt u vooraf al kunnen zien hoe het eindresultaat van uw show eruit komt te zien?

Jonkheer Sound, Light & Video heeft eigen licht designers in huis met de nodige kennis en ervaring om een passend ontwerp te maken. Wij hebben ervaring met het ontwerpen in diverse gebieden van (dance) festival tot theatershow of van bruiloft tot schoolfeest op zowel kleine als grote schaal in binnen of buiten locaties.

Wij maken onze designs met Capture design software, een professioneel licht ontwerp software pakket die afgestemd is op de professionele audio en video markt. In principe is bijna alles mogelijk qua vormgeving in dit pakket en geeft een goed visueel beeld en indruk van het eindresultaat van uw show of evenement.

Buiten dat het mogelijk is om visueel een idee te krijgen hoe uw show eruit komt te zien, kunnen wij gelijk rigging (plot) tekeningen creëren voor het eenvoudig en overzichtelijk maken waar welke lamp gemonteerd en geprogrammeerd dient te worden. Dit zorgt voor o.a. een spoedige en succesvolle bouw en een heldere overdracht naar het opbouw- en productie personeel.

Het is ook mogelijk om vooraf de complete show vorm te geven inclusief de programmering van de licht show. In de design software zien we gelijk het eindresultaat, daardoor is het mogelijk om in de show nog verbeteringen of aanpassingen door te voeren voor een nog spectaculairder eindresultaat.

Bent u in deze voorbereidende ontwerp fase beland en wilt u gebruik maken van onze expertise en ontwerp diensten?

We komen graag met u in contact om de mogelijkheden vrijblijvend door te spreken.

 

Back to Top