Pioneer DJM 2000 Nexus

€ 70,00
Exclusief BTW € 84,70 Inclusief BTW

Productinformatie:

1 x Pioneer DJM2000Nexus
1 x Voedingskabel 1,5 meter
1/3
Pioneer DJM 2000 Nexus

Meer afbeeldingen

Algemeen
De DJM-2000 is een bijzondere digitale DJ-mixer dankzij zijn centrale touchscreen. Mixen wordt nooit meer hetzelfde, omdat u nu als DJ een groot assortiment creatieve instrumenten tot uw beschikking heeft. Met de Nexus toevoeging wordt de DJM-2000 nog krachtiger dan ooit tevoren. Dit vlaggenschip van Pioneer beschikt over een Sync Master-functie waarmee de gebruiker heel eenvoudig de master BPM van maximaal 4 CDJ-spelers instelt en bedient. Dankzij de Beat Slice-functie is het kinderspel om in real-time in tracks te snijden en de delen opnieuw te arrangeren.

DJM-2000 Nexus bijzonderheden

Waar de DJM-900 Nexus en CDJ-2000 Nexus al diverse digitale invloeden hadden, kan de DJM-2000 niet achterblijven. Met de nieuwe functionaliteit wordt de mixer een creatief instrument, om van uw live-mix een kunstwerk te maken. Gebruik de hoge kwaliteit effectenmodule, de direct te benaderen Instant FX, de frequency mix functionaliteit, de sidechain remix en nog veel meer! De DJM-2000 Nexus communiceert bidirectioneel met andere Nexus producten zoals de CDJ-2000NXS om data uit te wisselen zoals BPM en Cuepoints. Als DJ houdt u vervolgens tijd over om te experimenteren met de instrumenten die op de DJM-2000NXS aanwezig zijn.

Performance en lay-out van de DJM-2000NXS

De DJM-2000 Nexus blijft net als zijn voorganger het karakteristieke uiterlijk behouden, met het centrale touchscreen. Hiermee heeft hij wel wat weg van een videomixer, maar onder de motorkap schuilt een krachtig systeem dat elk audiosignaal kan transformeren in een on-the-fly remix van uw favoriete nummers. Zo kunt u uw publiek keer op keer verbazen door uit het niets nummers een nieuwe wending te geven en uw performance volledig te personaliseren. Het creëren van een unieke stijl heeft met de komst van de 'sync' functie nog meer prioriteit gekregen en daar speelt Pioneer handig op in.
Handleiding Nee
Video http://youtu.be/g7ppqvPNjQo
top-x-slider top-geluid
Huur/koop Huur