Midas Venice F32 mengtafel

€ 95,00
Exclusief BTW € 114,95 Inclusief BTW

Productinformatie:

1x Midas F32 mengtafel
1x Euro kabel
1x flightcase
1/3
Midas Venice F32 mengtafel

Meer afbeeldingen

De Midas Venice F-32 is meer dan een compacte livemixer. Het is een compleet geïntegreerd mixing-, opname- en bewerkingsplatform door zijn 32-in en 32-uit Firewire audio-interface. Het biedt het vertrouwde analoge gevoel en warme klank met zero-latency gecombineerd met de flexibiliteit van het gebruik van en de keuze in effect-plugins op uw computer. De vormgeving van deze F-32 is niet alleen compact maar ook uiterst gebruiksvriendelijk. De faderbank is horizontaal terwijl de overige bedienings-organen naar u toe gericht staan. Hierdoor is deze mixer overzichtelijk te gebruiken.

Midas Venice F-32: compact maar uitgebreid

De Venice F-32 heeft 24 mono-ingangen en 4 stereo-ingangen. U heeft de beschikking over 6 aux-bussen en vier subgroepen en 2 stereo aux-returns.De stereokanalen van de Venice F-serie van Midas hebben zowel een stereo XLR microfooningang als een stereo 6.35 mm jackingang. U kunt de stereo lijningang direct naar de master routen en tegelijkertijd de microfooningang van deze kanalen gebruiken voor een microfoon. Als u daarbij ook nog eens het kanaal op mono schakelt creëert u hiermee 8 extra microfooningangen. De Firewire aansluiting kan 32 kanalen zenden en ontvangen. Hiermee maakt u eenvoudig meersporen opnames op uw computer. Zo kunt u de soundcheck van de band die u mixt opnemen en deze opname terugluisteren via uw Venice F-32. Hierdoor kunt u een virtuele soundcheck doen en effect plugins op uw computer gebruiken.

Midas microfoon preamps
De microfoon voorversterkers in deze F-32 zijn van legendarische Midas kwaliteit. Deze preamps zijn opgebouwd uit discrete componenten en niet uit chips. Ze zijn bestand tegen oversturing en elke voorversterker beschikt over een eigen gainregelaar, polarity switch, 80 Hz highpass-filter en -20 dB pad. Alle kanalen beschikken bovendien over een Firewire schakelaar waarmee u kiest tussen digitaal en analoog in en uit en of deze pre-eq of post-eq is. De vierbands toonregeling waarmee elk kanaal is uitgerust is aan en uit te schakelen. Elk kanaal is uitgerust met een soepel lopende 100 mm fader waarmee de balans op prettige manier te maken is.
Handleiding Nee
Video Nee
top-x-slider Nee
Huur/koop Huur