Infinity iPW-150 LED Sunpanel

€ 60,00
Exclusief BTW € 72,60 Inclusief BTW

Productinformatie:

1x Infinity iPW-150 LED Sunpanel
1x aansluitsnoer 1.5 meter
1/9
Infinity iPW-150 LED Sunpanel

Meer afbeeldingen

Het Infinity Sunpanel is een LED blinder paneel met 150x 3W Osram Oslon LEDs in een matrix patroon van 10x15 met een pixelafstand van 80mm. De 25,5mm narrow lenzen in combinatie met 2400° 3W LEDs creëren een wand van krachtige smalle lichtbundels. Hiermee kunnen diepte effecten en duidelijke animaties worden gecreëerd. Elke LED wordt door een hoogwaardige driver aangestuurd. Deze zorgen voor een perfecte staploze dimmer curve van nul tot 100%.

Het Sunpanel is gemaakt van een aluminium doorzichtig frame met daarin 6 uitneembare modules. Hiermee is het mogelijk is om andere fixtures achter of door het scherm te plaatsen en zo een extra dimensie te creëren. De bijbehorende rigging bar is gemaakt om in totaal 6 Sunpanels te kunnen riggen , en het paneel heeft de mogelijkheid om hoeken te maken van maximaal +/- 15° in stappen van 5°. Het paneel heeft een IP-54 certificering, Neutrik PowerCON TRUE1 en 3 & 5P waterdichte DMX aansluitingen. Aansturing gaat via DMX met RDM en Artnet of Klingnet functionaliteit. Ook is het paneel compatible met Arkaos VJ software en dankzij het ingebouwde klingnet protocol is het snel en eenvoudig in te stellen. Een ingebouwde Ethernet switch maakt het mogelijk om je netwerk eenvoudig door te lussen, externe routers of switches zijn niet nodig.
Door het gebruikersvriendelijke menu weergegeven op een groot kleurendisplay zijn de instellingen snel en gemakkelijk gemaakt. Het infinity Sunpanel geeft een nieuwe dimensie aan ieder licht concept en creëert nieuwe creatieve mogelijkheden voor light designers.
Handleiding Nee
Video https://www.youtube.com/watch?v=xdXbsnda3bU
top-x-slider Nee
Huur/koop Huur