Briteq LED theaterspot 100EC

€ 15,00
Exclusief BTW € 18,15 Inclusief BTW

Productinformatie:

1x Briteq LED theaterspot 100EC
1x barndoors
1x Kupo superb clamp
1x powercon stroomkabel
1/4
Briteq LED theaterspot 100EC

Meer afbeeldingen

Briteq LED theaterspot 100EC is een professionele theaterspot uitgerust met 100 watt LED lamp. Met een lichtopbrengst van 7800 Lux op 2 meter, dit is vergelijkbaar is met een 1000 Watt conventionele theaterspot. De lichtbundel is met de barndoors te richten of te beperken. De Briteq LED theaterspot 100EC doet dus zeker niet onder voor een conventionele vergelijkbare lamp van 1000 watt en kent alle voordelen van de nieuwste LED techniek.

De kleur van het licht (3200K) heeft een vergelijkbare helder en warm witte kleur zoals u gewend bent van een conventionele theater spot. Door eventueel kleurfilters toe te passen kunt is de kleur naar wens aan te passen. De lamp verbruikt aanzienlijk minder stroom dan een conventionele lamp waardoor er dus meerdere lampen op één groep aangesloten kan worden. Tevens is de Briteq LED theaterspot 100EC uitgerust met een stroboscoop functie.

De lamp kan manueel bediend worden met de controller op de achterzijde van de lamp maar ook via DMX. U heeft hier de keuze uit een 1, of 2 kanaals-modus. In de meest uitgebreid modus van 2 kanalen kunt u de dimmer en de stroboscoopsnelheid afzonderlijk regelen.
Handleiding Nee
Video Nee
top-x-slider Nee
Huur/koop Huur